Fina kläder – det är din egen smak som gäller

För alla som fortfarande har fastnat för uttrycket fina kläder och att detta verkligen betyder något, så kommer det än en gång att upprepas att det egentligen inte finns något begrepp som kan stå för fina kläder. Fina kläder är helt enkelt något som håller en acceptabel kvalitet och som ser bra ut i köparens egna ögon. Här kommer det helt och hållet vara du som styr och det är bara din egen smak som gäller, när det är dags att sätt sin egen identitet pågirl-869205_960_720 modekartan. Här ska du definitivt inte fastna för det största felet du kan göra när det gäller valet av kläder.

I och med att mode och trend är något som går i vågor, så skapas det också olika grupper eller “klickar” av människor. För att få vara med i denna klick så gäller det att vara den som följer samma klädstil som gruppen gör i helhet. När du väljer att ingå i en sådan grupp bara för att få vara med och leka på den högsta nivån, så kommer du att förtrycka din egen identitet och bli någon som bara följer efter andra. Detta är definitivt inte vad mode och trend handlar om och det kommer definitivt inte att få dig att må bättre.

Här kan det istället bli så att du som inte låter din egen stil visa sig när det gäller kläder och mode samt de trender som finns, förtrycker dig själv. Detta kan på lång sikt leda till att du blir en deprimerad person som får svårt att visa dina egna känslor samt tala om för människor vad du egentligen tycker om saker och ting. Här börjar din personlighet genom att uttrycka din egen stil och inte gå efter någon annan. Det är så de stora modeskaparna har skapat sig den karriär de har idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *